لیست قیمت انواع پارچه لباس کار کجراه
پارچه لباس کار یکی از دغدغه های هر مشتری در هنگام خرید است. اینکه جنس لباس کار با شرایط محیطی کار و البته شرایط آب و هوایی محل فعالیت سازگاری دارد ، در ادامه مطلب شما رو با انواع جنس پارچه و نحوه انتخاب آن را بیشتر آشنا می کنیم .
همان طور كه مي دانيد تنوع در پارچه لباس كار با توجه به پیشرفت صنعت نساجی در تولید پارچه با جنس های متنوع و تخصصی ، بسیار است. اما ممکن است همین تنوع ما را در انتخاب لباس کار مناسب دچار اختلال کند.
قیمت پارچه لباس کار فلامنت کجراه
پارچه لباس کار فلامنت کجراه به دلیل راه بافت آن که بصورت کج می باشد در بازار بنام لباسکار کجراه مرسوم است. تفاوت پارچه کجراه با دو پارچه تترون و ترگال در بیشتر بودن ضخمامت پارچه که سبب افزایش مقاومت پارچه و البته کاهش خنک بودن لباس کار می شود. وزن پارچه کجراه در حدود ۲۸۰ گرم می باشد. بیش از ۹۰ درصد تولیدات لباسکار در ایران با پارچه فلامنت کجراه می باشد. این پارچه با کیفیت های متفاوت در وزن و مقدار پلی استر در بازار قابل تهیه می باشد.
پارچه لباس کار ترگال
پارچه لباس کار ترگال همانند پارچه تترون می باشد با این تفاوت که از ضخامت بیشتری برخوردار می باشد. علاوه بر خنکی لباس ، از مقاوت پارچه نسبا خوبی برخوردار است. مورد مصرف پارچه ترگال بیشتر در روپوش های پزشکی و آزمایشگاهی ، روپوش های کارگاهی ، لباس آشپزی و لباس فرم مدارس است. وزن این پارچه ترگال در حدود ۲۴۰ گرم می باشد.در تولید این الیاف پارچه از ویسکوز و پلی استر استفاده شده است. در صورتی که بخواهیم پیراهن مردانه با پارچه ضخیم تری از تترون تولید کنیم ، این از جنس از پارچه مناسب است.
پارچه لباس کار کتان
پارچه لباس کار کتان که خود به ۳ دسته ، کتان ۳۰ ، کتان ۷۰ و کتان ۱۰۰ درصد تقسیم می شود. با توجه به درصد پنبه ، وزن تقریبی پارچه کتان بین ۳۳۰ الی ۴۸۰ گرم متغییر است. اما بطور کلی پارچه کتان از ضخامت و وزن به مراتب بالاتری برخوردار است که هر مقدار به درصد کتان پارچه اضافه شود ، سبب افزایش در ضخامت و وزن پارچه هستیم. بدلیل مقاوم بودن الیاف پارچه کتان در برابر حرارت ، استفاده از این جنس پارچه بیشتر در لباس کار های جوشکاری ، فرز کاری و کارهای خشن توصیه می شود.
اهمیت لباس کار یا یونیفرم برای یک سازمان یا نهاد
به صورت تیتر وار می توان به دلایلی همچون الزامات قانون، تمایز پرسنل از یکدیگر،
رعایت مسائل بهداشتی، حفظ سلامت کارکنان و کارگران با پوشش خاص، نظم،
اصول مدیریتی، کنترل و ایجاد نظم و انضباط، تشخیص پرسنل هر رده، شناسایی تخصص افراد و دیگر مسایل اشاره کرد.
جدا از این موارد لباس فرم برای هر مجموعه یا دسته ای می تواند با مزایایی همچون کاربرد
تبلیغاتی و نمایشی، ایجاد پرستیژ کاری، بالا بردن اعتبار آن نهاد و ایجاد حس احساس مسئولیت در افراد همراه باشد.